Toast picant cu ciuperci, Kale, bacon si branza Cottage

de Satisfyyourcravings in Sandvisuri, 29 Mar 2016 | 366 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 felie paine integrala
  • 6 ciuperci
  • otet din vin alb
  • 1 rosie mare sau 4 rosii cherry colorate
  • o mana varza Kale sau spanac
  • 1 lingura branza Cottage sau branza proaspata de vaci
  • ulei de masline
  • sos picant (eu am folosit Tabasco)
  • 1 fasie bacon din carne de curcan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Toast picant cu ciuperci, Kale, bacon si branza Cottage:

Se indeparteaza piciorusele ciupercilor si se pastreaza pentru alta ocazie. 

Se adauga palariile ciupercilor intr-un bol, impreuna cu rosia/rosiile taite logitudinal in jumtatati, 1 lingura ulei, o lingura otet din vin alb si putin sos picant si se amesteca. 

Se incalzeste o tigaie antiaderenta la foc mic, se aseaza ciupercile cu lamelele in jos si rosiile cu partea taiata in jos, iar langa se aseaza felia de paine si baconul. 

Se lasa la gatit 10-15 minute, intocand painea la jumatatea timpului. 

Se scoate painea pe o farfurie, iar in ultimele minute de gatire a ciupecilor, se adauga varza Kale, sare si piper. 

Se aseaza varza kale pe paine, apoi branza Cottage, rosiile si bacon. Se stropeste totul cu putin sos picant, sare,piper iar langa se aseaza ciupecile. 

 

TIPS-URI

1

Calorii per portie: 247

COMENTARII (8)

Camelya

Camelya 1

29.03.2016, 22:44

Geanina87

Geanina87 1

30.03.2016, 08:42

bun

Gherca Daniela

Gherca Daniela 1

30.03.2016, 13:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!