Tocana cu carne de porc la tuci

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 16 Iul 2013 | 5225 vizualizari

 

cea mai buna leguma....e porcu`.....

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne porc
  • 2 dovlecei
  • 5 rosii
  • 6 cepe mai mici
  • 6-7 catei de usturoi
  • 1 ardei gras
  • sare
  • piper
  • cca 50 ml ulei
  • 1 legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu carne de porc la tuci:

Taiem carnea de porc in bucatele ( carnea a fost impanata,cu putina grasime),o punem in tuci cu ulei,adaugam sare si o lasam sa se caleasca un pic,pana-si schimba culoarea.Taiem legumele mai marunt-ceapa,dovlecelul,ardeiul-separat rosiile le decojim si le taiem impreuna cu usturoiul.Cand carnea si-a schimbat culoarea punem peste ea legumele,mai putin rosiile si turnam o cana cu apa,lasam sa fiarba la foc domol.Cand sunt bine patrunse si carnea si legumele adaugam rosiile si usturoiul si mai lasam sa scada cca 20 min.La final adaugam patrunjelul taiat marut si potrivim de sare si piper.....

TIPS-URI

1

nu e recomandata celor care tin la silueta....

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu carne de porc la tuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Cris2711 1

16.07.2013, 20:23

vreau si eu papica delicioasa de la tuci

Krystyan Trendy 1

05.12.2013, 22:15

O bunatate !

mihaelar63 1

22.02.2021, 00:18

Ce-mi place cum arat !!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ardei copti si carne de porc