Tocana de legume cu pulpa de porc

de Dya Daniela Andrei in Porc, 3 Iun 2013 | 6565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg pulpa de porc
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1/2 l supa de legume
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 ardei gras verde
  • radacina de tellina
  • 2 cepe albe
  • 4-5 cartofi
  • 1 morcov
  • 2 rosii
  • 2 linguri cu suc de rosii
  • 1 legatura de marar
  • condimente:sare, piper, busuioc dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume cu pulpa de porc:

Pulpa de porc taiata cuburi, o punem la calit in putin ulei, pentru 10-15 minute. Adaugam apoi legumele tocate si le calim impreuna cu carnea. Punem si cartofii si supa de legume si fierbem impreuna pana ce carnea este bine patrunsa. Cand supa a scazut suficient, adaugam sucul de rosii si condimentam dupa gust.

Presaram marar proaspat tocat.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita din carne de porc