Tocana de legume,orez si pui

de AnyCostescu in Pui, 8 Iul 2013 | 7210 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • 1dovlecel
  • jumatate de vanata
  • 5 ciuperci mari
  • jumatate ardei gras rosu
  • jumatate ardei gras verde
  • jumatate ardei gras galbe
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • ulei pt calit
  • 100 g orez
  • boabe de coriandru
  • 1 conserva de rosii in bulion
  • usturoi
  • sare ,piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de legume,orez si pui:

Copanelele se spala ,se condimenteaza si se pun la rumenit in putin ulei.

Dovlecelul se curata de coaja si se taie cuburi, se pune la calit impreuna cu vanata taiata cuburi.

Se adauga ceapa taiata cubulete,morcovul taiat rondele, ardeii grasi taiati fasii si ciupercile taiate felii..Se calesc impreuna pana se inmoaie putin.

Se rastoarna totul intr-o oala mai incapatoare.

Se pun si copanelele peste legume, se adauga 500 ml apa si se lasa sa fiarba totul 10 minute.Se pun boabe de coriandru, sare si piper dupa gust,

Dupa cele 10 minute, se adauga orezul si se lasa sa fiarba ,pana scade aproape tot sosul si orezul este bine facut .La sfarsit adaugam rosiile tocate si usturoi (eu am avut niste mujdei ramas).

Se mai lasa sa dea cateva clocote si se opreste..

Se serveste cu muraturi :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de legume,orez si pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocana taraneasca