Tocana de maruntaie de pui cu cartofi pireu

de marcela1979 in Pui, 27 Ian 2014 | 1811 vizualizari

 

delicioasa...

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 lingura pasta de rosii
  • sare,piper
  • ulei
  • 2 buc pipote ,inimi,ficatei de gaina de casa
  • 1/2 kg cartofi
  • lapte
  • unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de maruntaie de pui cu cartofi pireu:

Se curata legumele.Se toaca ceapa si se pune la calit in putin ulei,se adauga ardeiul tocat si morcovul razalit.Se calesc toate.Se adauga maruntaiele de gaina si se pune apa sa fiarba inabusit.

Cand sunt fierte se adauga sare,piper si pasta de rosii si se mai da un clocot. Se face pireul de cartofi astfel: se curata cartofii,se spala si se pun la fiert intr-o oala cu apa si sare..Cand sunt fierti se scurg si se paseaza .

Se pune putin unt si lapte caldut si se face un pireu pufos. Se serveste cald cu salata sau muraturi.

 

TIPS-URI

1

in apa in care fierb cartofii se pune putin ulei si nu se mai formeaza spuma

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tocana de maruntaie de pui cu cartofi pireu 293875
retete culinare - Tocana de maruntaie de pui cu cartofi pireu 293876
retete culinare - Tocana de maruntaie de pui cu cartofi pireu 293877
retete culinare - Tocana de maruntaie de pui cu cartofi pireu 293878
retete culinare - Tocana de maruntaie de pui cu cartofi pireu 293879
retete culinare - Tocana de maruntaie de pui cu cartofi pireu 293880
retete culinare - Tocana de maruntaie de pui cu cartofi pireu 293881
retete culinare - Tocana de maruntaie de pui cu cartofi pireu 293882
retete culinare - Tocana de maruntaie de pui cu cartofi pireu 293883
retete culinare - Tocana de maruntaie de pui cu cartofi pireu 293884

COMENTARII (6)

Pushaa 1

27.01.2014, 11:07

ce-mi place!

Bya Ralu 1

27.01.2014, 11:30

bun bun

marcela1979 1

28.01.2014, 01:54

a fost foarte buna multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21