Tocana de vinete cu ciuperci si orez

de Sorinnaa in Mancaruri de post, 18 Oct 2013 | 3600 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 vinete
  • 4 ciuperci mari
  • 4-5 ceapa
  • 3 ardei gras colorat
  • 100 ml ulei
  • 100 g orez
  • sare
  • piper
  • 100 g bulion
  • 100 ml apa
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de vinete cu ciuperci si orez:

Se toaca ceapa, ciupercile, ardeiul si vinete cu coaja si pe pun la calit in ulei. Dupa ce se fac auri la culoare se pune bulionul si se mai lasa 10 minute sa se caleasca si bulionul putin se adauga apa si se lasa pana scade.

Orezul se fierbe separat si se pune peste legume.

Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper.

 

COMENTARII (4)

Andreea Caroline 1

19.10.2013, 09:36

Bun

Rocsi 1

19.10.2013, 22:10

laura_n 1

20.10.2013, 14:11

ce combinatie gustoasa, imiplace ideea

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S