Tocana de vita in bere neagra

de katty in Vita, 19 Apr 2016 | 1351 vizualizari

 

Astazi este ziua de bere neagra. Sper sa nu e imbatam. Oricum merita.


 

 

INGREDIENTE

  • 600 gr cuburi carne de vita
  • 300 ml bere neagra
  • 3 linguri ulei
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 crengute cimbru
  • rozmarin
  • sare
  • piper negru macinat
  • 2 foi de dafin
  • 200 ml sos de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de vita in bere neagra:

Intr-o oala cu pereti grosi punem carnea la calit in uleiul incins. Amestecam ocazional pana isi schimba culoarea. Adaugam ceapa tocata fin, morcovul dat pe razatoarea mare si ardeiul gras tocat cubulete. Amestecam pana legumele incep sa se inmoaie, apoi adaugam apa calda cat sa acopere amestecul si sa treaca cu 2-3 degete, berea, sare, piper, cimbru,rozmarin, foile de dafin. Fierbem pana carnea se inmoaie bine. Daca este nevoie mai completam cu apa. Cu 10 minute inainte de a fi gata adaugam sosul de rosii si mai lasam sa fiarba pana sosul scade.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tocana de vita in bere neagra 439078
retete culinare - Tocana de vita in bere neagra 439079
retete culinare - Tocana de vita in bere neagra 439080

COMENTARII (14)

marcela1979 1

19.04.2016, 20:03

foarte buna

Rocsi 1

19.04.2016, 21:11

Ce faina ti-a iesit!

Camelya 1

12.05.2016, 11:41

Wooow, ce fain arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55