Tocana la tuci din piept de porc

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 5 Iun 2015 | 5697 vizualizari

 

Sa mancam si noi de seara,ca e racoare afara......
PS.Am folosit cucul manual,stiu cucistele despre ce vorbesc.....eu inca n-am din ala destept.....

 

INGREDIENTE

  • cca 860 g piept de porc
  • 3 cepe rosii
  • 8 cepe verzi fara frunze ( frunzele le-am pus in omleta)
  • 2 morcovi
  • 1 conserva de rosii cuburi -400 g
  • sare
  • condimente Fuchs
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana la tuci din piept de porc:

Portionam pieptul de porc in bucati mai mici si prajim in tuci, cat sa se inabuse bine si sa se rumeneasca putin.

Scoatem carnea si punem ceapa taiata solzisori,morcovul taiat cubulete mici,presaram putina sare si punem un capac deasupra, lasam la calit cca 15 min.,cat sa se inmoaie morcovul si ceapa. Apoi luam capacul, rasturnam conserva cu rosii,adaugam 1/2 cana cu apa si mai lasam sa fiarba 10 min., dupa care adaugam carnea si asezam capacul peste tuci.

Lasam tuciul pe foc inca 20 min,adaugam condimente de la Fuchs amestecam bine si la final adaugam mararul tocat.am servit cu cartofi noi prajiti in tuci si ardei capia copt.Sa ne fie de bine...zic...voi faceti ce vreti.....noi ne-am saturat....

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana la tuci din piept de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

DIANA B 1

06.06.2015, 07:49

Cam salivez ... ieri am achizitionat oala de 24 cm de la Delimano Delicia cu STONE EFECT , care se comporta ca o adevarata minune (stiu asta de la setul STARTER DELICIA , pe care l-am achizitionat de ziua mea la sfarsitul lui mai si de care sunt incantata maxim) si abia astept sa testez bunaciunea gatita de tine . PS Nici eu n-am niciun cuc despre care vb tu si toti bucatarasii ... eu cu vasele astea ma lupt acum
Cre'ca fu(tare) bun ... mmmmmm

Wk minunat , Cleme !

Micutza Luana 1

06.06.2015, 12:51

ce papica bunaaaaaa

mihaelar63 1

06.06.2015, 23:34

Bun tare Cucul tau daca este manual trebuie intors cu mana ?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocana spaniola din coada de taur (Rabo de toro)