Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Daca aveti un pui proaspat "adevarat" de la tara, este mare pacat sa nu-l faceti tocanita.
Curatati ceapa si ardeiul , tocatile marunt si le puneti la calit in ulei .
Puiul bine curatat se portioneaza si se adauga in vasul cu ceapa si ardei .
Se adauga boia , sare , pasta de ardei iute si pasta de Kapia .
Se toarna 1 cana de apa si se fierbe sub capac 20-30 min .
Daca e nevoie se mai pune cate putin apa .
Cand puiul este patruns se amesteca faina cu lichid caldut de la puiul ce fierbe si se toarna in vas , amestecand incontinuu .Astfel se formeaza un sos usor . Atenti chiar si o lingura de faina este suficienta .
Serviti asezonat cu patrunjel verde alaturi de garnitura preferata .Noi am avut mamaliguta si cu salata de castraveti .
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult