Tocanita ardeiata de vacuta la slow cooker Crock Pot

de mihaelar63 in Slow Cooker, 31 Oct 2020 | 3157 vizualizari

 

 A iesit o bunatate de tocanita incat cu greu am salvat ceva pentru farfuria de prezentare .

 

INGREDIENTE

  • 700 gr fleica vacuta
  • 4 linguri unt
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei iute
  • 2 cepe rosii
  • 1 felie telina
  • 1 crenguta de salvie uscata
  • 1/2 lingurita ghimbir pudra
  • 1/2 lingurita chimen macinat
  • 1/2 lingurita boia dulce rosie
  • 1/2 lingurita piper negru macinat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita ardeiata de vacuta la slow cooker Crock Pot:

  1. Carnea se spala si se taie cuburi .
  2. Legumele se curata , se spala si se maruntesc.
  3. Sotati legumele in unt .Sarati.
  4. Adaugati carnea si transferati totul in slow cooker Crock Pot ,care este setat pe functia high.
  5. Puneti o cana de apa si adugati condimentele si crenguta de salvie .
  6. Gatiti Slow sub capac timp de 3 ore .
  7. Dupa acest timp se ridica capacul sa se evapore din lichid . Piparati .
  8. Cam intr-o ora am ajuns la consistenta dorita .
  9. Serviti tocanita ardeiata de vacuta cu garnitura  si salata preferata .
  10. Noi am avut pireu de cartofi si salata de castraveti alaturi de tocanita .
  11.   Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Ghimbirul , chmenul si salvia au aromat deosebit tocanita .

2

Carnea de vacuta din tocanita a iesit moale si gustoasa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita ardeiata de vacuta la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta invartita, cu nuca, ciocolata si sirop de zahar ars la slow cooker Crock-Pot 4,7 L