Tocanita aromata picanta

de alinutzika in Pui, 7 Mar 2012 | 2409 vizualizari

 

O tocanita excelenta, pe care am facut-o de cateva ori zilele astea, pt ca ne-a placut mult de tot. E foarte aromata, iar sotul meu zicea ca e genul de mancare chinezeasca. Nu stiu, pt ca eu nu am mancat niciodata la vreun restaurant chinezesc.
Tot ce stiu e ca imi place enorm!!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe dezosate de pui
  • 300 g carne de porc
  • 3 cepe
  • 5 linguri ulei de masline
  • 1 cutie conserva rosii sau 1/2 l bulion
  • 2 linguri sos chilli
  • 2 linguri pasta ardei
  • 1/2 lingurita din fiecare condiment uscat (sau dupa gustul fiecaruia): rozmarin, ienibahar, nucsoara, scortisoara-ii da un gust senzational, cimbru, ghimbir
  • sare, piper, vegeta, dupa gust
  • apa, daca mai e nevoie
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita aromata picanta:

Se toaca cepele. Se calesc in ulei la foc mic. Cand sunt calite, se adauga pasta de ardei, chilli, apoi pasta de rosii. Se lasa inca 2-3 minute, amestecand, apoi se adauga carnea taiata cubulete mai marisoare. Se condimenteaza si se lasa sa fiarba inabusit, la foc mai mic. Daca e nevoie, mai adaugati putina apa.

 

TIPS-URI

1

Merge perfect alaturi de orez, cartofi aurii, pireu, etc

RETETA IN IMAGINI

Tocanita aromata picanta-0
Tocanita aromata picanta-1
Tocanita aromata picanta-2

COMENTARII (13)

iri_iri 1

08.03.2012, 05:29

si aromata si picanta...mmm,trebuie sa fie bun

Ubulika 1

09.03.2012, 09:14

MIUTA 1

09.03.2012, 17:38

Ce bine arata imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41