Tocanita cu carne de vita

de -Licurici- in Vita, 26 Iul 2015 | 5836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne de vita
  • o ceapa
  • 2 morcovi
  • o cutie cu ciuperci
  • 3-4 linguri bulion
  • sare/piper
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne de vita:

  • Am spalat carnea, am lasat-o la scurs, apoi am taiat-o cubulete.
  • Ceapa am tocat-o marunt, iar morcovii rondele.
  • Am pus carnea la prajit in putin ulei, am rumenit-o, apoi am adaugat ceapa si morcovii si le-am mai calit putin.
  • Dupa 10 min, am adaugat ciupercile scurse si apa. Le-am lasat sa fiarba, apoi am pus bulionul si am potrivit cu sare si piper.
  • La sfarsit, am adaugat patrunjel tocat si am mai dat o data in fiert.
  • Am servit cu rondele de ardei iute. 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

28.07.2015, 13:43

'Buna tocanita de vita si merge absolut cu orice garni tura -cartofi, paste , orez , mamaliguta

Bya Ralu 1

28.07.2015, 15:09

bun

-Licurici- 1

28.07.2015, 16:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de legume cu organe de vitel