Tocanita cu galuste din faina

de Gicuta69 in Mancaruri cu carne, 12 Iul 2015 | 1978 vizualizari

 

INGREDIENTE

500 g carne de pasare (eu am avut de gasca)

o ceapa mare

o frunza de dafin

2 linguri cu pasta de tomate

1 lingura cu faina

sare

piper

un praf de boia iute

marar verde

Pentru galuste:

2 oua

2 linguri apa

5 linguri faina

un praf de sare

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu galuste din faina:

Carnea spalata o punem  la fiert cu un praf de  sare si frunza de dafin. Indepartam spuma care se formeaza. Cand a fiert pe jumatate adaugam ceapa. Dupa ce carnea fierbe in intregime, o scoatem si cand se racoreste o alegem de pe oase.

Pentru galuste: Punem ouale intr-un castron impreuna cu apa si un praf de sare. Le batem bine cu telul si adaugam treptat faina. In cratita cu zeama de carne, punem galustile cu lingura si le lasam sa fiarba pana se ridica deasupra. Adaugam carnea, boaua iute, pasta de tomate si faina diluata cu putina supa.Lasam sa fiarba totul 5-10 minute si condimentam cu sare si piper. Dam deoparte oala de pe foc si presaram mararul tocat. Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Tocanita cu galuste din faina-0
Tocanita cu galuste din faina-1
Tocanita cu galuste din faina-2
Tocanita cu galuste din faina-3
Tocanita cu galuste din faina-4
Tocanita cu galuste din faina-5
Tocanita cu galuste din faina-6
Tocanita cu galuste din faina-7
Tocanita cu galuste din faina-8

COMENTARII (12)

mihaelar63

mihaelar63 1

13.07.2015, 17:36

De la asa ceva nu pot lipsi

Andra_Constantinescu

Andra_Constantinescu 1

14.07.2015, 23:00

Foarte buna!

-Licurici-

-Licurici- 1

15.07.2015, 13:45

wow, cum arata! vreau si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!