Tocanita cu pastai

de ianculubita in Mancaruri de post, 4 Iun 2011 | 16436 vizualizari

 

Au aparut pastaile,am luat,mi-am facut pofta acum,mai tarziu cine stie cat de groase sunt atele

 

INGREDIENTE

  • 1kg pastai
  • 1ceapa
  • 1cutie de rosii
  • 1-2 fire de usturoi verde
  • sare
  • 3linguri ulei
  • 3cartofi
  • 2leg.de marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu pastai:

In vasul cu ulei incins,se pune la calit ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul de asemenea taiat marunt.

Se adauga cutia cu rosii,dupa cateva minute cartofii curatati,spalati si taiati cubulete,2cani cu apa.

Se pune capacul si se lasa la fiert incet 20 min. Dupa ce cartofii sunt aproape fierti,se adauda pastaile curatate,spalate si taiate, in cazul in care sunt prea lungi.

Se pune capacul si se lasa in continuare la foc mic pana se inmoaie(10-15min).

se condimenteaza,se adauga verdeata tocata marunt si e gata de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu pastai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu vinete