Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Punem soia la fiert in apa cu sare.Lasam sa fiarba 10min.Intre timp curatam si spalam cartofii cubulete.Curatam ceapa si o tocam marunt.Taiem si ardeiul cubulete mici.Punem ceapa la calit impreuna cu ardeiul in ulei si adaugam si o lingura de apa.Dupa ce s-au calit putin adaugam boiaua.Amestecam si punem cartofii si apa cat sa i acopere.Intre timp a fiert si soia.O scurgem de apa si o adaugam la cartofi.Completam cu apa si adaugam sare,amestecul de legume si foile de dafin.Lasam sa fiarba pana cand sunt fierti cartofii(25-30min).
Amestecam faina cu putina apa,pana cand are consistenta unei smantani.Turnam peste tocanita in timp ce fierbe.Lasam sa dea cateva clocote si oprim focul.Servim cu patrunjel verde tocat marunt.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult