Tocanita de ardei copt si piept de pasare, la multicooker

de Ina in Mancaruri cu carne, 2 Dec 2015 | 1053 vizualizari

 

Nu puteam sa nu ma alatur campaniei  #gatescpentruocarte :) 

 

INGREDIENTE

  • -1 piept de pui ( daca aveti de pasare de curte, e si mai bine )
  • -600 g ardei gras, copt si curatat
  • -2 cepe
  • -50 ml ulei
  • -500 ml suc de rosii sau un borcan de 800 g cu zarzavat ( rosii si ardei in sos de rosii )
  • -sare
  • -piper
  • -condiment pentru carne de pui
  • -patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei copt si piept de pasare, la multicooker:

Ardeiul copt se curata de coaja si cotor , rupandu-se in fasii late de 3-4 centimetri.

Pieptul de pasare il dezosam si taiem carnea in bucati potrivite pe care te tinem 2 minute in apa clocotita. 

Tocam ceapa cubulete si o calim in 50 ml ulei , pornind aparatul pe program fry. Dupa cca. 5 minute, cand ceapa devine usor translucida, adaugam putina sare si bucatele de piept de pasare , lasand aparatul in program fry inca 5 minute, cu capacul inchis.

Trecem multicookerul in program stew pentru o ora . 

Adaugam sucul de rosii  sau rosiile maruntite la blender ( sau tocate la mana, daca aveti timp si rabdare) ,  amestecam totul pentru omogenizare si inchidem capacul. Cand mai avem 20 minute din timpul de fierbere adaugam bucatile de ardei copt ( cu tot cu zeama lasata de acestia ), completam gustul de sare si condimentam cu piper si condiment special pentru carnea de pui . Inchidem capacul si asteptam sa se termine timpul de preparare. 

Cand timpul de preparare s-a terminat, scoatem aparatul din priza . Deschidem capacul cu grija ( pentru a nu ne frige cu aburul care se degaja ) si presaram patrunjel verde tocat. 

Pofta buna! 

 

TIPS-URI

1

Daca folositi carne de pasare din comert, mancarea va fi gata mult mai repede. Eu am folosit piept de pasare de curte si acesta a fiert intr-o ora.

2

Puteti adauga in sos si 3-4 catei de usturoi.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tocanita de ardei copt si piept de pasare, la multicooker 415181
retete culinare - Tocanita de ardei copt si piept de pasare, la multicooker 415182
retete culinare - Tocanita de ardei copt si piept de pasare, la multicooker 415183
retete culinare - Tocanita de ardei copt si piept de pasare, la multicooker 415184
retete culinare - Tocanita de ardei copt si piept de pasare, la multicooker 415185
retete culinare - Tocanita de ardei copt si piept de pasare, la multicooker 415186
retete culinare - Tocanita de ardei copt si piept de pasare, la multicooker 415187
retete culinare - Tocanita de ardei copt si piept de pasare, la multicooker 415188
retete culinare - Tocanita de ardei copt si piept de pasare, la multicooker 415189
retete culinare - Tocanita de ardei copt si piept de pasare, la multicooker 415190
retete culinare - Tocanita de ardei copt si piept de pasare, la multicooker 415191
retete culinare - Tocanita de ardei copt si piept de pasare, la multicooker 415192
retete culinare - Tocanita de ardei copt si piept de pasare, la multicooker 415193

COMENTARII (19)

Rux 1

03.12.2015, 22:10

Imi place mult

Gherca Daniela 1

04.12.2015, 14:15

ce buna este!

miki_a 1

05.12.2015, 05:37

Delicioasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D