Tocanita de ardei rosii copti si carnita de porc

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 28 Mar 2013 | 2817 vizualizari

 

Pentru ca am dat peste punga de ardei in congelator am zis sa le fac de petrecanie si le-am facut.....
PS.scuzati,am cratita ciobita,dar nu ma indur de ea ca nu lipeste...nu sunt perfecta,deci nici oalele mele nu sunt...

 

INGREDIENTE

  • 20 ardei rosii copti
  • 2 leg ceapa verde ( cca 10 fire)
  • 1 ceapa uscata
  • 1 cutie cu rosii cubulete( cutie de 400)
  • sare dupa gust
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura marar
  • cca 400 g carne porc taiata cubulete
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei rosii copti si carnita de porc:

Mai intai pregatim ceapa pentru calit,taind-o marunt.

Apoi curatam ardeii de seminte( i-am bagat la congelator intregi),ii taiem julien.Pregatim carnea taind-o cubulete o punem in cratita cu ulei(100 ml),si o prajim cca 20 min la foc domol,o scoatem si in locul ei punem ceapa la calit pana incepe sa se inmoaie.

Adaugam rosiile cubulete si ardeii,completam cu un pahar cu apa( cca 250 ml) adaugam carnea si sarea dupa gust,unii vor mai sarat,altii mai putin, la final adaugam mararul tocat.

Lasam sa fiarba la foc domol inca 30-35 min.

Se poate servi cu salata verde sau muraturi.

 

TIPS-URI

1

cand am calit ceapa am adaugat un praf de sare

2

pentru ca rosiile erau un pic acrisoare,am adaugat 2 lingurite de zahar in ele,inainte sa le pun in mancare

RETETA IN IMAGINI

Tocanita de ardei rosii copti si carnita de porc-0
Tocanita de ardei rosii copti si carnita de porc-1
Tocanita de ardei rosii copti si carnita de porc-2
Tocanita de ardei rosii copti si carnita de porc-3
Tocanita de ardei rosii copti si carnita de porc-4
Tocanita de ardei rosii copti si carnita de porc-5

COMENTARII (23)

diaconta

diaconta 1

28.03.2013, 15:45

)))
Sa stii ca noi avem o cratita "zestrea " mamei de la bunica si tare drag imi e sa fac in ea.Niciodata nu vor mai avea calitatea aceea,chiar de's cam urate,se poate gati bine in ele

Constelatialeu

Constelatialeu 1

28.03.2013, 16:07

Tot alea vechi sunt mai bune,am un tuciulet mostenire de la una dintre bunici,tare-mi place sa fac in el...

Rocsi

Rocsi 1

28.03.2013, 20:35

Daaa chiar imi place!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!