Tocanita de cartof cu carnita de porc si marar

de Constelatialeu in Porc, 18 Apr 2013 | 2328 vizualizari

 

Imi era pofta de o tocanita,ce sa mai lungesc vorba,cu pofta nu te pui ca se pune rau pe tine....

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 4 cepe
  • frunzele de la 4 cepe verzi
  • 200 ml bulion
  • 300 g carne porc taiata bucatele
  • 50 ml ulei
  • sare
  • 1 legatura marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartof cu carnita de porc si marar:

Carnea taiata bucatele, cat sa bagi odata in gura, se pune in cratita cu uleiul incins si se inabusa pret de 10-15 minute, apoi se adauga ceapa taiata marunt, atat cea uscata cat si frunzele de ceapa verde, se mai lasa la inabusit 10 minute, apoi se adauga cartofii taiati mai mari si se acopera cu apa, se lasa sa fiarba la foc domol. Cand cartofii sunt fierti se adauga bulionul se mai lasa putin la fiert, se potriveste de sare, la final se adauga mararul tocat.

 

TIPS-URI

1

carnea am sarat-o un pic inainte sa o pun la prajit

RETETA IN IMAGINI

Tocanita de cartof cu carnita de porc si marar-0
Tocanita de cartof cu carnita de porc si marar-1
Tocanita de cartof cu carnita de porc si marar-2
Tocanita de cartof cu carnita de porc si marar-3
Tocanita de cartof cu carnita de porc si marar-4
Tocanita de cartof cu carnita de porc si marar-5

COMENTARII (14)

delia64 1

18.04.2013, 21:39

Foarte buna tocanita ta .

MotanLaOale 1

18.04.2013, 22:09

Rocsi 1

18.04.2013, 22:35

Ma asez sa mananc si eu putina tocanita

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20