Tocanita de cartofi cu carnati si chimen

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 14 Mar 2014 | 4018 vizualizari

COMENTARII (25)

Alexandra Burz 1

14.03.2014, 17:52

Buuuna

Lia_ 1

14.03.2014, 17:55

imi place tocana de cartofi dar cu chimenul nu m-am obisnuit

- Andreea - 1

14.03.2014, 18:01

Imi place mult.Iau si eu o portie si dau la schimb ceva dulce

Merisor 1

14.03.2014, 18:03

Ce combinatii faci tu Mihaela as cam veni la masa ta!

mihaelar63 1

14.03.2014, 18:03

Lia tot de la bunica am invatat sa pun chimen chiar si in supele de cartofi . Adugarea de chimen la unele preparate provine din bucataria ,, vecinilor'' unguri . Mie-mi place pentru ca favorizeaza digestia . Si arabii, indienii au multe preparate cu chimen .posibil acele retete sunt mai tentante fiind pentru noi exotice

mihaelar63 1

14.03.2014, 18:08

Bine Andreea , o facem ca mi-e mila de tine ca doar dulciuri ai de mancare ))

mihaelar63 1

14.03.2014, 18:09

Te astept Meri

delia64 1

14.03.2014, 18:12

bunuta !!!

simona72 1

14.03.2014, 18:12

Ce buna trebuie sa fie aromata cu chimen!!!

Constelatialeu 1

14.03.2014, 18:17

Pot sa dau chimenul ala deoparte,ca n-am vorbe cu el..

mihaelar63 1

14.03.2014, 18:35

Delia, Simo ,este

mihaelar63 1

14.03.2014, 18:36

Cleme daca nu spuneam nici nu stiai , ca chimenul nu apare , e doar zeama strecurata

Constelatialeu 1

14.03.2014, 18:58

Pai ai zis,asa ca ciuciu sa mai pun gura.Ca eu am multi pitici la cap...

Rocsi 1

14.03.2014, 19:02

Fata harnica..

GeorgiaA 1

14.03.2014, 19:29

Cleme Bravo!

Ela68 1

14.03.2014, 19:32

Aroma de chimen e preferata mea. Am cautat ieri diferenta intre chimen si chimion si am observat ca au intrebuintari diferite vis-avis de mancare. Chimionul seamana mai mult cu aroma de fenicul. Deci, trebuie sa ma lamuresc . Oricum, ce-ai facut tu aici e nemaipomenit de gustos

Bunica 1

14.03.2014, 19:34

Mihaela nu consuma toti carnatii,mai pastreaza si pentru intalnirea de la vara!)))

Panacris 1

14.03.2014, 19:49

MotanLaOale 1

14.03.2014, 19:54

bun bun

Bya Ralu 1

14.03.2014, 19:56

super

deyutzky 1

14.03.2014, 20:28

o bunatate!

Florentina_Cristina 1

14.03.2014, 21:21

buna tocanita

Pushaa 1

14.03.2014, 21:57

tiby 1

14.03.2014, 22:42

danakarin 1

15.03.2014, 07:12

Mor dupa ea! Si cu niste castraveti acri!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne de vita