Tocanita de cartofi cu carne de porc

de deyutzky in Porc, 14 Dec 2013 | 2648 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • muschi de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 lingura plina de zarzavat de casa
  • 4 cartofi mai mari
  • 5-6 linguri suc de rosii
  • 1 lingurita de faina
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri de ulei
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carne de porc:

Se spala bine carnea si se taie cubulete mici.

Curatam si spalam ceapa, morcovul, usturoiul si cartofii.

Cartofii ii taiem cuburi, iar restul legumelor le taiem marunt.

Punem ulei intr-o oala, adaugam legumele (punem doar jumatate din cantitatea de usturoi) si putina apa si le lasam cateva minute.

Adaugam lingura de zarzavat si carnea taiata cubulete, amestecam si mai lasam aprox 5 minute. Punem apa cat cuprinde, acoperim cu un capac si lasam la fiert pana cand carnea este aproape facuta.

Dupa ce am verificat carnea punem cartofii, amestecam intr-o cana sucul de rosii cu faina si putina apa si turnam acest continut in oala apoi punem si restul de usturoi ramas si amestecam bine.

Adaugam sare si piper dupa gust, acoperim cu un capac si lasam la foc mic pana cand si cartofii sunt facuti.

La sfarsit se presara patrunjel tocat.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tocanita de cartofi cu carne de porc 284501
retete culinare - Tocanita de cartofi cu carne de porc 284502
retete culinare - Tocanita de cartofi cu carne de porc 284503
retete culinare - Tocanita de cartofi cu carne de porc 284504
retete culinare - Tocanita de cartofi cu carne de porc 284505

COMENTARII (23)

diaconta 1

14.12.2013, 22:58

Grozav arata tocanita ta Dey

deyutzky 1

14.12.2013, 23:46

Multumesc mult tuturor

tanyapatap 1

31.05.2014, 10:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S