Tocanita de cartofi cu carne de porc la Multicooker

de Merisor in Porc, 13 Noi 2013 | 13431 vizualizari

 

Inca una dim mancarurile preferate pe care o voi prepara la multikooker de acum inainte.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne slaba de porc
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 ardei
  • 3 linguri rosii pentru iarna
  • 1 capatana usturoi
  • cimbru
  • 2 foi de dafin
  • piper
  • oregano
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 l apa
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carne de porc la Multicooker:

Inainte de a porni aparatul, pregatim toate ingredientele.

Spalam carnea, o portionam in cubulete si o condimentam cu sare si piper.

Curatam, spalam si tocam marunt legumele.

Punem uleiul in vasul aparatului si setam programul FRY pentru 10 minute.

Dupa 1-2 minute adaugam carnea si o prajim cate putin pe toate partile, amestecand din cand in cand cu spatula din dotare.

Cand este putin patrunsa adaugam ceapa si morcovul, amestecam si lasam pana la finalizarea timpului.

Apoi adaugam apa calduta cat sa acopere carnea si setam programul STEW pentru o ora. Apasam butonul START si inchidem capacul.

Dupa 30 de minute verificam daca s-a patruns carnea bine si adaugam cartofii impreuna cu ardeiul, foile de dafin si condimentele, adaugam apa calduta cat sa acopere cartofii si inchidem capacul.

Dupa alte 20 de minute adaugam rosiile, gustam si potrivim de sare daca mai este cazul.

La final, cand deconectam aparatul de la sursa de curent, adaugam patrunjelul tocat.

TIPS-URI

1

Daca mancarea nu iese scazuta cum o dorim, se poate detasa, pe parcursul prepararii, butonul de deasupra, pentru a se mai evapora din lichid.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu carne de porc la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in sos barbecue - Philips Multicooker