Tocanita de cartofi cu carne de porc la Multicooker

de merisor in Porc, 13 Noi 2013 | 3174 vizualizari

 

Inca una dim mancarurile preferate pe care o voi prepara la multikooker de acum inainte.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne slaba de porc
  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 ardei
  • 3 linguri rosii pentru iarna
  • 1 capatana usturoi
  • cimbru
  • 2 foi de dafin
  • piper
  • oregano
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 l apa
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu carne de porc la Multicooker:

Inainte de a porni aparatul, pregatim toate ingredientele.

Spalam carnea, o portionam in cubulete si o condimentam cu sare si piper.

Curatam, spalam si tocam marunt legumele.

Punem uleiul in vasul aparatului si setam programul FRY pentru 10 minute.

Dupa 1-2 minute adaugam carnea si o prajim cate putin pe toate partile, amestecand din cand in cand cu spatula din dotare.

Cand este putin patrunsa adaugam ceapa si morcovul, amestecam si lasam pana la finalizarea timpului.

Apoi adaugam apa calduta cat sa acopere carnea si setam programul STEW pentru o ora. Apasam butonul START si inchidem capacul.

Dupa 30 de minute verificam daca s-a patruns carnea bine si adaugam cartofii impreuna cu ardeiul, foile de dafin si condimentele, adaugam apa calduta cat sa acopere cartofii si inchidem capacul.

Dupa alte 20 de minute adaugam rosiile, gustam si potrivim de sare daca mai este cazul.

La final, cand deconectam aparatul de la sursa de curent, adaugam patrunjelul tocat.

 

TIPS-URI

1

Daca mancarea nu iese scazuta cum o dorim, se poate detasa, pe parcursul prepararii, butonul de deasupra, pentru a se mai evapora din lichid.

RETETA IN IMAGINI

Tocanita de cartofi cu carne de porc la Multicooker-0
Tocanita de cartofi cu carne de porc la Multicooker-1
Tocanita de cartofi cu carne de porc la Multicooker-2
Tocanita de cartofi cu carne de porc la Multicooker-3

COMENTARII (21)

Krystyan Trendy 1

13.11.2013, 22:12

o bunatate

Panacris 1

29.11.2013, 12:24

Bya Ralu 1

06.03.2014, 05:45

tare bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04