Tocanita de cartofi, cu gogonele murate

de Ina in Mancaruri de post, 27 Oct 2010 | 11874 vizualizari

COMENTARII (43)

Ina 1

28.10.2010, 18:55

Gaby

Ina 1

28.10.2010, 18:58

Silvi0ara, acum le-am incercat. Le-am pus la jumatatea lui septembrie, sunt excelente!!!!! ( si nu ma laud degeaba ) Ma mir si eu cat de bune sunt, am papat un borcan, deja

Bunica 1

28.10.2010, 19:42

Si gogonelele mele s-au acriiiiiit ! Super tocanita !

Ina 1

28.10.2010, 19:55

Bunica!

Ina 1

28.10.2010, 19:55

Buni', nu ti-e frig?

Bucataras Medi 1

28.10.2010, 21:58

ei, uite o idee buna cu rumenitul cartofilor................ii da alt gust...................

Ina 1

28.10.2010, 22:08

Mediii!!!!

Sidy 1

29.10.2010, 08:05

Delicioasa mancare de post Nu am facut niciodata cu cartofi prajiti...merita incercat Ai 5 furcute

Ina 1

29.10.2010, 09:36

Sidy, mie-mi place mult asa Cand fac cu cartofii cruzi fac din lipsa de timp, dar prefer cu cartofi prajiti

Bucataras Medi 1

29.10.2010, 10:09

Inaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................

Sylvia 1

29.10.2010, 10:28

Vai ce bine arata gogonelele tale bestiala mancarica asta o sa imi fac si eu azi si atac un borcan de gogonele

spiru1965 1

29.10.2010, 10:56

In sfarsit ai aparut, dupa atata timp.
Super retete, Ina!

Ai si de la mine 5 furculite

anydina 1

29.10.2010, 15:52

cred k este o mancare delicoasa

Ina 1

29.10.2010, 17:15

Am aparut, spiru1965 M-ai asteptat mult?
Multumesc de apreciere!
P.S. : ne stim?

Ina 1

29.10.2010, 17:15

Anydina, desi este o mancare simpla, este intr-adevar, delicioasa!

Ina 1

29.10.2010, 17:18

Sylvia, astept comentarii

mihaelar63 1

07.12.2010, 16:39

interesanta metodologie de preparare chiar maine execut si eu

Dannystefanuca 1

10.03.2012, 21:59

am facut dupa reteta care ai afisato astazi 10.03.2012 si pot sa spun ca a iesit super. nu e nici grea de preparat su nu e nici grasa.apreciez efortul tau ca ai postat reteta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta