Tocanita de cartofi cu linte

de nadina73 in Mancaruri de post, 4 Iul 2010 | 10026 vizualizari

 

e prima data cand fac ............aveam asa o retinere pt linte nu stiam cum e,iar sotul a cumparat o cutie cu linte pregatita cu zarzavaturi,si am tot evitat sa o desfac,pana cand ama facut acesta tocanita si am zis fie ce o fi o pun sa vad ce iasa....................e grozava sincer va spun ,merita sa incercati cu cea din cutie cu cea uscata nu stiu sincer

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 1 ceapa mare
  • ulei
  • ardei rosu gras
  • 1 cutie linte cu legume
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu linte:

Se curata ceapa se toaca si se caleste in ulei ,apoi se bun bucatele de ardei rosu taiate cubulele.

Cartofii se curata si se taie cubulete apoi se pun peste ceapa si ardei se pune sare piper ,1 1/2 cani apa si se lasa sa fiarba 10 minute apoi se pune lintea din conserva se lasa sa fiarba impreuna 15-20 minute si totul e gata.

Se pune patrunjel verde la final

Se serveste cu mamaliguta cu muratura sau simpla

Sincer chiar mi-a placut gustul asa de linte cu legume simpla din cutie ,cu siguranta trebuie sa fie si in tara

O mancare de post tot inventata de mine dar grozava,o sa ziceti, " ne mai inebuneste mult cu mancarurile de post"...............sincer merita sa incercati macar miercurea si vinerea sa nu mancati carne.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu linte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

nadina73 1

06.07.2010, 23:29

laly cu tot dragu

nadina73 1

06.07.2010, 23:30

lia mai e este putin si pt tine iubita

nadina73 1

06.07.2010, 23:31

mene e prima data cand fac combinatat asta dar e super buna cu siguranta voi repata retet

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de hribi cu ceapa si marar