Tocanita de cartofi cu muschiulet si afumatura

de mihaelar63 in Porc, 13 Dec 2010 | 2730 vizualizari

 

De multe ori , o mancarica simplu de preparat si fara fitze ,iese mai gustoasa decat alta ce o,,mosesti '' mult timp cu ingrediente speciale .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 1 muschiulet de porc[ 500 gr]
  • 500 gr afumatura
  • 1 ceapa
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 ardei kapia
  • 1lingura patrunjel verde tocat
  • 1 lingurita marar verde tocat
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu muschiulet si afumatura:

  1. Cartofii se curata se spala si se taie cubulete.
  2. Ceapa , ardeiul .ceapa verde se curata se spala si se toaca marunt .
  3. Carnea se spala si se portioneaza bucati , se prajeste in ulei pana capata o crusta frumoasa. Se adauga ceapa , ardeiul si ceapa verde si se mai calesc impreuna 2 minute .
  4. Se pun cartofii taiati cuburi potrivite si se amesteca inca 2 minute , dupa aceasta se pune apa  sa acopere totul, se sareaza si se fierbe la foc  potrivit sub capac pana se patrunde carnea si cartofii incep sa se ,, imprastie ''formand un sosulet.Din cand in cand se verifica sa nu scada apa prea mult , adaugandu-se daca e necesar inca putina .
  5. La sfarsitul fierberii presarati verdeata si piper .
  6. Serviti  tocanita calda insotita de muratura preferata .
 

RETETA IN IMAGINI

Tocanita de cartofi cu muschiulet si afumatura-0
Tocanita de cartofi cu muschiulet si afumatura-1
Tocanita de cartofi cu muschiulet si afumatura-2
Tocanita de cartofi cu muschiulet si afumatura-3

COMENTARII (39)

mihaelar63 1

14.12.2010, 10:51

Ma bucur ca iti place Rocsi , ma bucur ca ai pofta , deci am trecut testul nu ? , Mi-ai supervizat mancarea ?

MIUTA 1

14.12.2010, 15:48

delicios 5 furcu mari

tanyapatap 1

14.12.2010, 18:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04