Tocanita de ceapa cu pulpe de pui

de housy in Pui, 7 Dec 2010 | 14862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cepe
  • 2 morcovi mari
  • 1 lingura untura de pasare
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • 4 linguri pasta de ardei rosu
  • 6 copanele de pui
  • 1 cana apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa cu pulpe de pui:

 

  • - copanelele se parlesc si se spala bine, dupa care se pun la fiert in apa cu sare
  • - ceapa tocata marunt si morcovul ras se pun la calit in untura de pasare
  • - din cand in cand se mai adauga putina apa
  • - cand pulpele sunt fierte, iar legumele bine innabusite se impreuneaza intr-o singura oala, se adauga piper, sare, patrunjel, apa si pasta de ardei rosu
  • - se mai lasa putin pe foc , cu capac

                           Se poate servi cu paste, piure, sau mamaliguta si lapte acru!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vara cu vinete si piept de pui