Tocanita de ceapa verde cu pui

de ionix in Pui, 5 Dec 2009 | 15724 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • circa 15 fire de ceapa verde
  • 3 pulpe de pui
  • 2 rosii
  • 1 ardei gras rosu
  • o cana cu suc de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei
  • circa un sfert de cana cu apa
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • sare, piper, oregano
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ceapa verde cu pui:

 

Pulpele de pui se spala bine, se dezoseaza si se taie cubulete.

Intr-o cratita se pune uleiul la incins. Se pun bucatile de pui sa se inabuse un pic. Peste pui se pune rosiile taiate cubulete si ardeiul taiat cubulete. Se lasa la calit un pic si apoi se pune apa. Cand carnita a ineput sa se patrunda, dupa circa 30 min,  se adauga ceapa verde taiata rondele. Se lasa la inabusit vreo 5 minute si se pune sucul de rosii, usturoiul taiat feliute si zeama de lamaie. se lasa la inabusit inca vreo 10-15 minute si se adauga sare, oregano si piper. Se lasa pana cand intra furculita cu usurinta in carnita.

Noi am servit-o calda cu piure si muraturi.

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa verde cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Michelle 1

05.12.2009, 18:40

ionix 1

05.12.2009, 19:08

oh Michelle, imi place emoticonul ala parca as fi eu adevarat chef

pana_luminita 1

06.12.2009, 10:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Quesadilla