Tocanita de ciuperci

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 8 Ian 2012 | 1316 vizualizari

 

Mancarea mea preferata....un deliciu

 

INGREDIENTE

  • 1kg ciuperci
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 3-4 buc usturoi
  • 3linguri bulion
  • vin alb
  • smantana
  • lapte
  • condimente,cub magic
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci:

Se curata ciuperciile de coaja(eu asa le fac),se clatesc cu apa rece si se taie feliute.Se pun in ceaun ,deasupra punem lapte cat sa acopere si le punem la fiert!

Separat punem morcovul ras si ceapa taiata marunt cu o lingura de ulei la calit.

Usturoiul se piseaza,se face mujdei cu smantana.

Se adauga un cub de pui magic peste ciuperci,se adauga vegeta,boia de ardei dulce,cimbru,piper.

Se adauga si legumele calite si mujdeiul.

Inainte sa fie gata se adauga putin vin si bulionul.

Se serveste cu smantana....

Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Tocanita de ciuperci-0
Tocanita de ciuperci-1
Tocanita de ciuperci-2

COMENTARII (13)

Bya Ralu 1

09.01.2012, 09:48

ma bcuur ca va place

marcela1979 1

09.01.2012, 12:17

e buna tare

Bya Ralu 1

13.03.2013, 19:41

asa e carla!mie imi place mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04