Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

de elena1988 in Mancaruri de post, 12 Mar 2011 | 7090 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ciuperci
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • un pic de cimbru
  • 1 ceapa uscata
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 4 catei de usturoi uscat, 1 mana de marar si un pic de patrunjel proaspat
  • sare si delikat
  • ulei
  • malai, apa si sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci cu mamaliguta:

Curatam ciupercile si le taiem cum vrem

intr-o oala punem ulei si calim ceapa uscata

dupa ce s-a calit punem un pahar de apa si apoi ciupercile

mai lasam 10 minute si punem condimentele, rosiile taiate cubulete, ceapa verde, usturoiul verde

la sfarsit punem usturoiul uscat, mararul si patrunjelul

daca are prea multa zeama mai lasam sa scada

se serveste cu mamaliguta si usturoi in ea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de sarmalute de post, cu ciuperci si pasat