Tocanita de ciuperci, reteta perfecta pentru zilele de post

de Gicuta in Mancaruri de post, 26 Noi 2015 | 92978 vizualizari

 

Tocanita de ciuperci, o reteta perfecta pentru zilele de post este delicioasa, sanatoasa si de nerefuzat!
Savoarea ciupercilor completata de cea a legumelor, a usturoiului transforma aceste ingrediente simple intr-un preparat gustos si de post.
Daca vrei sa prepari aceastaTocanita de ciuperci, reteta perfecta pentru zilele de post, trebuie sa folosesti urmatoarele ingrediente: ciuperci, ceapa, usturoi, ardei gras, suc rosii, ulei, boia si marar.
 

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Tocanita de ciuperci, reteta perfecta pentru zilele de post
  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 4 cepe
  • o capatana mica de usturoi
  • ardei gras rosu si verde 
  • 250 ml suc de rosii
  • o cescuta de apa
  • 4-5 linguri ulei
  • boia
  • sare
  • piper
  • o legatura marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci, reteta perfecta pentru zilele de post:

Iata cum se prepara Tocanita de ciuperci, reteta perfecta pentru zilele de post

Curatam si spalam ceapa si usturoiul, le taiem cubulete si le punem la calit in ulei pentru 5 minute.

Adaugam ardeiul cubulete si ciupercile curatate, spalate si feliate.

Le lasam sa fiarba acoperit in suc propriu pentru 10 minute, dupa care punem sucul de  rosii, apa, boia, condimentam cu sare si piper dupa gust si dam cratita la cuptor pentru aproximativ 15-20 de minute, pana sosul scade si se ingroasa.

La sfarsit adaugam marar verde tocat. Servim tocanita alaturi de mamaliguta.

Pe baza de legume, poti pregati si un gustos Ostropel cu ciuperci pleurotus care merge bine cu niste Castraveti picanti in otet sau un Gulas de legume bun de te lingi pe degete.

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci, reteta perfecta pentru zilele de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Rocsi 1

26.11.2015, 21:19

Vin la masa, este prea buna!

miki_a 1

27.11.2015, 13:52

Exact, de nerefuzat!!!! Foarte buna si aromata!

mihaelar63 1

03.12.2015, 17:40

Cu mamaliguta face toti banii

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de spanac cu ciuperci