Tocanita de ciuperci la ceaun

de antohecristina in Mancaruri de legume, 1 Sep 2013 | 10495 vizualizari

 

O reteta simpla si delicioasa pentru cei ce adora gustul, textura si aroma ciupercilor si care merge de minune cu mamaliguta .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ciuperci
  • 1 ardei rosu mare
  • 2 cepe
  • 2-3 catei de usturoii
  • patrunjel
  • Ceva FIn Cremos de la Delaco
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci la ceaun:

Se taie ardeiul in cubulete mici, ceapa si patrunjelul se toaca marunt, iar usturoiul se piseaza. Inainte de preparare ciupercile se curata bine de resturi vegetale, pamant, turba, nisip si se indeparteaza numai partea de picior care a crescut in pamant, apoi se taie in felii medii.

Intr-o cratita incapatoare se incinge putin uleiul, se adauga ceapa si se amesteca cu o lingura de lemn pana devine semi-transparenta. Se adauga pe urma ardeiul cubulete si se amesteca pana ceapa devine sticloasa complet. Se adauga ciupercile si se amesteca cu legumele bine, dupa care se adauga apa cat sa le acopere.

Intre timp, amestecati din cand in cand ca sa nu se prinda de oala si lasati sa fiarba pana se poate strapunge ciuperca cu furculita. Inainte de a o lua de pe foc se adauga sare si piper dupa gust, patrunjelul verde si usturoiul pisat. Pentru un gust deosebit, in momentul servirii se orneaza cu Ceva Fin Cremos de la Delaco .

TIPS-URI

1

nu se indeparteaza pielita de pe palaria ciupercilor ,deoarece prin aceasta i se scade valoarea nutritiva

2

ciupercile se spala numai in momentul folosirii in jet de apa rece sau se tin cateva minute intr-un vas cu multa apa

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

Reteta de salata de fasole rosie cu porumb si ardei gras

de oanapl 7

pe 25.03 la 19:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu branza