Tocanita de dovlecei cu carne de pui

de dariadeea in Pui, 23 Iun 2013 | 8257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare dezosate fara piele
  • 4 dovlecei
  • 1-2 ardei gras
  • 2 morcovi
  • 3 cepe mai mici
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 cutie rosii cu suc
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 catei usturoi
  • cimbru,piper,sare,foi dafin
  • 100 ml supa de pui
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de dovlecei cu carne de pui:

Mai intai am spalat carnea,am taiat-o bucat potrivite.Legumele le-am spalat,ceapa am tocat-o pestisor,morcovul rondele,usturoiul l-am tocat marunt,dovleceii i-am curatat de coaja si i-am tocat cuburi mai mari,ardeiul gras fideluta.

Am pus carnea in uleiul de masline sa se prajeasca un pic,cateva minute.Am scos-o pe o farfurie iar in acel ulei am pus ceapa,morcovul,ardeii si usturoiul 2-3 minute pana se inmoaie un pic.Am luat de pe foc si am pus rosiile tocate cu tot cu suc,dovleceii,carnea si supa,patrunjelul tocat marunt,am condimentat dupa gust si am pus la cuptor intr-o tava termorezistenta pana scade zeama si s-au facut toate legumele.

 

RETETA IN IMAGINI

Tocanita de dovlecei cu carne de pui-0
Tocanita de dovlecei cu carne de pui-1

COMENTARII (4)

Bya Ralu 1

23.06.2013, 17:37

bunnnnnnnnnnnnnnnnn

Panacris 1

23.06.2013, 17:52

MotanLaOale 1

24.06.2013, 00:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04