Tocanita de ficatei de pui cu costita

de MotanLaOale in Ficat, 31 Oct 2013 | 11474 vizualizari

 

Am salivat la cea facuta de Rocsi si a trebuit sa o execut si eu. Foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 500g ficatei de pui
  • 200g costita afumata
  • 4 cepe
  • 300g rosii taiate
  • 50ml ulei
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 legatura de marar
  • vegeta
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ficatei de pui cu costita:

Ficateii se curata, se spala bine si se pun la scurs.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Costita se taie fasiute.

Intr-o cratita se pun 2 linguri de ulei si se rumeneste costita catava minute.

Se pune si ceapa peste costita si se caleste 2-3 minute.

Se pune apa, se pune vegeta si piper si se lasa la fiert 10-15 minute.

Ficateii se prajesc intr-o tigaie cu restul de ulei pe toate partile.Se pun ficateii prajiti, cu ulei cu tot, peste costita si ceapa, se pune busuiocul si se lasa la fiert 10 minute.

Se pun rosiile taiate, se amesteca si se potriveste de sare si piper.

Se lasa sa scada la foc potrivit sau se baga in cuptor cum am facut eu.

Spre final se pune usturoiul taiat feliute si mararul tocat.

Cand a scazut si uleiul a iesit la suprafata, este gata.

Se serveste calda cu salata sau muraturi.

Merge si cu mamaliguta!

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Facuta la cuptor este mai buna si are o culuare mai frumoasa.

2

Costita afumata ii da un gust aparte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ficatei de pui cu costita" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ficatei de pui