Tocanita de iepure cu ciuperci la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

de Rocsi in Multicooking, 10 Iul 2019 | 2363 vizualizari

 

De ceva timp am tot primit de la o prietena de familie carne de iepure, cu care se pot pregati foarte multe bunatati. Si cum zilele de vara sunt destul de calduroase, bucataria cam mica, de multe ori prefer sa pun la treaba muticooker-ul, pentru ca se face repede mancarea si nici nu se mai face sauna in bucatarie, ca atunci cand fac mancare pe aragaz. Imi este de mare ajutor acest aparat, va spun sincer! Sa vedeti ce tocanita buna am pregatit eu aici!

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de iepure si spatele
  • 4 cepe verzi
  • 1 morcov
  • 250 gr rosii decojite in sos tomat
  • 500 gr ciuperci champignon
  • 2 linguri ulei de rapita (sau oricare altul)
  • 4 crengute marar verde
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • pudra de chilli
  • 1 foaie de dafin
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de iepure cu ciuperci la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune:

Spalati bine carnea de iepure, o taiati bucati mai mari. Ceapa verde o taiati rondele, la fel si morcovul decojit. Rosiile le tocati marunt. Ciupercile le spalati si le taiati felii. Conectati Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent. Setati functia Brown/Sote, un timp de 6 minute si apasati butonul Start/Stop. Puneti uleiul, apoi bucatile de carne si le rumeniti pe ambele parti. Le scoateti pe o farfurie, adaugati ciupercile, ceapa verde si morcovul. Le sotati, amestecati din cand in cand in ele. In ultimul minut din timpul ramas, puneti carnea rumenita si rosiile decojite. Amestecati bine. Adaugati sare, piper, boia de ardei dulce, putina pudra de chillie si foaia de dafin, invartiti in tocanita. Cand se temina timpul, puneti capacul, invartiti sa fie blocat, iar supapa de aburi o inchideti. Setati functia Meat/Stew, presiunea High si un timp de 40 de minute. 

 Apasati Start/Stop. Lasati tocanita sa se faca si sa treaca tot timpul. Cand este gata, scoateti aparatul din priza. Invartiti supapa de aburi cu o paleta, lasati sa iese tot aburul, abia apoi deschideti capacul. Tocati mararul verde, il presarati deasupra, iar tocanita este gata de servit. Cu niste muraturi a mers perfect!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de iepure cu ciuperci la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta la Multicooker-ul Crock-Pot Express