Tocanita de legume cu aripioare de pui

de geobucataras in Pui, 15 Ian 2014 | 7036 vizualizari

 

Astazi asta am gatit , este preferata mea ca si tocanita, v-o recomand cu incredere

 

INGREDIENTE

  • 6 cepe mari
  • 2 morcovi
  • 3 rosii
  • 2 ardei grasi rosii si unul verde
  • sare ,piper
  • un cub knor de pui si unul de legume
  • jumate kg aripioare
  • ulei
  • 2 foi de dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de legume cu aripioare de pui:

Pentru inceput curatam toate legumele si dam prin razatoarea mica ceapa, morcovul si rosiile ,iar ardeul il taiem cubulete, carnea o spalam si putem taia aripioarele in doua, eu asa am facut.

Punem uleiul la incins, nu foart mult ca iese prea grasa, tocam toate legumele ,dupa care adaugam carnea si turnam apa cat sa acopere carnea si lasam sa fiarba la foc mediu, intre timp adaugam sarea, piperul ,cubulete si foile de dafin.

Inainte de a opri mancarea putem adauga un catel de usturoi pus asa intreg ptr. ca da un gust foarte bun.Este o reteta foarte usoara dar si foarte gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume cu aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocăniţă de pui în sos delicios de legume şi bere