Tocanita de miel cu cartofi noi

de mihaelar63 in Oaie, 17 Mai 2015 | 1275 vizualizari

 

Nu-i mare filozofie mancarea asata dar este cu un gust mare:D. Atat de simplu de preparat si cu ingrediente putine, de calitate. Si celor ce ar stramba din nasuc la folosirea unturii de porc i-as ruga sa studieze ca o lingura de untura proaspata in mancare aduce mai multe beneficii decat cateva de ulei.

 

INGREDIENTE

  • 1.5 costita de miel cu cotlet
  • 1 kg cartofi noi
  • 1 lingura untura proaspata de porc
  • 1 lingura boia dulce ardei
  • 1 lingurita pasta iute ardei
  • 1 lingura cu varf faina alba
  • 2 cepe rosii
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de miel cu cartofi noi:

  1. Ceapa se curata, se spala si se toaca.
  2. Cartofii noi se spala, se curata [cu un burete nou pentru spalarea vaselor ],se taie cuburi mari si din nou se spala.
  3. Carnea de miel se curata cu mare atentie se portioneaza si se spala din mai multe ape.
  4. Se pune ceapa la calit cateva minute pana incepe sa devina sticloasa.
  5. Adugati carnea, boiaua, pasta de ardei, sare si faina. Amestecati.
  6. Turnati deasupra apa cat sa acopere carnea, puneti si cartofii cuburi.
  7. Fierbeti la foc potrivit sub capac pana carnea este patrunsa [ cartofii se fierb si mai repede ] .
  8. Serviti tocanita cu mult patrunjel verde.
  9. Salata potrivita este de varza verde, salata verde sau castraveti :d
 

TIPS-URI

1

Carnea demiel este frageda si se prepara rapid .

RETETA IN IMAGINI

Tocanita de miel cu cartofi noi-0
Tocanita de miel cu cartofi noi-1
Tocanita de miel cu cartofi noi-2
Tocanita de miel cu cartofi noi-3
Tocanita de miel cu cartofi noi-4
Tocanita de miel cu cartofi noi-5
Tocanita de miel cu cartofi noi-6
Tocanita de miel cu cartofi noi-7
Tocanita de miel cu cartofi noi-8
Tocanita de miel cu cartofi noi-9
Tocanita de miel cu cartofi noi-10

COMENTARII (21)

mena29 1

18.05.2015, 17:57

Heeei,gand la gand.Tot tocanita de miel am facut si eu sambata dar vreau si de la tine putin

tarasmariana 1

18.05.2015, 21:23

Andra_Constantinescu 1

23.05.2015, 06:39

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04