Tocanita de pipote si inimi de pui la slow cooker Crock-Pot 3.5 L

de MotanLaOale in Slow Cooker, 19 Dec 2015 | 13568 vizualizari

 

Foarte bun aparatul slow cooker Crock-Pot 3.5 L ca-si face treaba singur.
Tocanita a iesit foarte buna!

 

INGREDIENTE

  • 500g pipote si inimi de pui
  • 5 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei capia
  • 4 rosii
  • 200g rosii chery
  • 2 legaturi de marar
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri de faina
  • vegeta
  • boia dulce
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote si inimi de pui la slow cooker Crock-Pot 3.5 L:

Pipotele si inimile se curata, se spala si se lasa la scurs.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Morcovul se cutata si se taie rondele.

Ardeii se curata si se taie patratele.

Rosiile se curata si se taie bucati mici.

In vasul slow cooker Crock-Pot 3.5 L se pune uleiul si toate lagumele taiate.

Se presara vegeta, piper si boia si se amesteca.

Se pun pipotele si inimile in vas.

Se pun si rosiile chery taiate in doua, se presara cu condimente.

Se pune 100ml apa si se pune capacul.

Se pune pe pozitia "high" pentru 4 ore.

Cu o jumatate de ora inainte de a fi gata, am amestecat 2 linguri de faina cu apa si am turnat in vas, amestecand.

Am pus si mararul tocat marunt si am pus capacul.

Dupa 4 ore eu am luat vasul din aparat si l-am introdus in cuptorul preincalzit pentru 30 minute pentru a scadea sosul.

Este foarte buna cu mamaliga.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote si inimi de pui la slow cooker Crock-Pot 3.5 L" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Negresa de post cu lapte de cocos, visine si nuca la slow cooker Crock-Pot