Tocanita de porc

de ionix in Porc, 31 Oct 2009 | 7036 vizualizari

 

reteta o am hmm... nu stiu... asa mi-a venit s-o gatesc :D

 

INGREDIENTE

 
  • ½ kg muchiulet de porc
  • 2-3 linguri cu ulei
  • 4-5 cepe
  • 1 praz
  • 5-6 catei usturoi
  • 200 ml suc de rosii
  • Sare piper, busuioc
  • apa
 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc:


Se spala bine carnea si se taie cubulete.


Intr-o tigaita se pune uleiul la incins peste care se pune carnea. Cand si-a schimbat un pic culoarea pe toate partile se adauga circa 4-5 linguri cu apa si se lasa la inabusit circa 15 minute, in acelasi timp te uiti sa vezi daca are apa suficienta pentru a se inabusi.


Se taie ceapa julien, prazul rondele si se pune peste carne. Se calesc un pic iar apoi se adauga apa cat sa acopere un pic carnea dar sa se vada din carne. Se lasa sa se inabuse bine circa 10-15 min si se adauga usturoiul taiat rondele si sucul de rosii.


Spre sfarsit se Adauga sare, piper si busuioc dupa gust.


Se mananca cu mamaliguta calda.



Pofta buna


 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Tocanita de porc 10036
retete culinare - Tocanita de porc 10037
retete culinare - Tocanita de porc 10038
retete culinare - Tocanita de porc 10039

COMENTARII (5)

ionix 1

01.11.2009, 09:13

Gaby, si mie-mi place cu piure dar aveam o foame-n noi de am mancat-o simpla ah, cat despre orez, imi place sa mananc orez la orice pt a elimina painea

ionix 1

01.11.2009, 09:14

Oana, ma bucur ca ti-a placut

mada2704 1

10.01.2012, 18:59

delicios, am savurat-o cu mamaliguta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Mena
  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!