Tocanita de porc

de ionix in Porc, 31 Oct 2009 | 7064 vizualizari

 

reteta o am hmm... nu stiu... asa mi-a venit s-o gatesc :D

 

INGREDIENTE

 
  • ½ kg muchiulet de porc
  • 2-3 linguri cu ulei
  • 4-5 cepe
  • 1 praz
  • 5-6 catei usturoi
  • 200 ml suc de rosii
  • Sare piper, busuioc
  • apa
 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc:

 

Se spala bine carnea si se taie cubulete.

Intr-o tigaita se pune uleiul la incins peste care se pune carnea. Cand si-a schimbat un pic culoarea pe toate partile se adauga circa 4-5 linguri cu apa si se lasa la inabusit circa 15 minute, in acelasi timp te uiti sa vezi daca are apa suficienta pentru a se inabusi.

Se taie ceapa julien, prazul rondele si se pune peste carne. Se calesc un pic iar apoi se adauga apa cat sa acopere un pic carnea dar sa se vada din carne. Se lasa sa se inabuse bine circa 10-15 min si se adauga usturoiul taiat rondele si sucul de rosii.

Spre sfarsit se adauga sare, piper si busuioc dupa gust.

Se mananca cu mamaliguta calda.

 

Pofta buna

 

 

RETETA IN IMAGINI

Tocanita de porc-0
Tocanita de porc-1
Tocanita de porc-2
Tocanita de porc-3

COMENTARII (5)

ionix

ionix 1

01.11.2009, 09:13

Gaby, si mie-mi place cu piure dar aveam o foame-n noi de am mancat-o simpla ah, cat despre orez, imi place sa mananc orez la orice pt a elimina painea

ionix

ionix 1

01.11.2009, 09:14

Oana, ma bucur ca ti-a placut

mada2704

mada2704 1

10.01.2012, 18:59

delicios, am savurat-o cu mamaliguta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!