Tocanita de porc

de Anamaria Cook in Porc, 4 Ian 2013 | 5162 vizualizari

 

Dupa cum v-am mai zis am gasit un magazin aici in oras unde gasesc produse romanesti si bineinteles ca mi-am cumparat o punga mare, mare de malai. Asa ca in ultimele zile gatesc preparate ce le pot servi cu mamaliga.

 

INGREDIENTE

  • - 2 cotlete carne de porc
  • - o ceapa
  • - o cana suc de rosii
  • - un morcov micut
  • - o lingurita paprika
  • - o lingura faina sau amidon
  • - 2 foi dafin
  • - sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc:

Taiati carnea de porc in cuburi mici, tocati ceapa si morcovul apoi caliti-le in putin ulei. Cand carnea a inceput sa isi schimbe culoarea si ceapa s-a calit adaugati sucul de rosii, eu am mai adaugat si 3-4 rosii cherry (parca sucul meu de rosii era cam subtire). Potriviti de sare si piper, acoperiti oala cu un capac si lasati sa fiarba la foc mic pentru 30 de minute.

Pentru ca am vazut o reteta zilele trecute si nu mai stiam cum se face dar imi aduceam aminte ca era un sos cu castraveti murati am adaugat si doi castraveciori in sosul meu si va spun ca a iesit demential mai ales ca langa am pus si o mamaliguta aburinda :).

POFTA BUNA!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Tocanita de porc-0
Tocanita de porc-1
Tocanita de porc-2
Tocanita de porc-3
Tocanita de porc-4

COMENTARII (22)

meprincipessa

meprincipessa 1

08.01.2013, 10:18

apetisanta

weronik68

weronik68 1

08.01.2013, 20:25

buna! arata fb tocanita dar tin sa te corectez.in poza nu este cotlet ci piept de porc.am dreptate sau nu?

Anamaria Cook

Anamaria Cook 1

10.01.2013, 00:45

Weronika ai dreptate, sa stii ca nici nu am stiut cum sa il numesc dar se poate folosii cotlet)) ca nu mai pot schimba acum.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!