Tocanita de porc cu ceapa si telina verde

de Valclaudia in Porc, 8 Noi 2013 | 3566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 800 gr. carne de porc
  • 3 cepe mari
  • 1 ardei
  • 1 legatura frunze de telina
  • 4 linguri de ulei
  • cateva bobite de mustar
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu ceapa si telina verde:

Spalam carnea si o taiem bucatele.

Curatam ceapa si o taiem in sferturi.

Spalam, curatam si taiem ardeiul bucati.

Spalam frunzele de telina in mai multe ape si le trecem impreuna cu ceapa prin robot.

Calim amestecul obtinut impreuna cu ardeiul tocat in ulei, adaugam boabele de mustar,saram si piperam dupa gust.

Adaugam bucatile de carne, punem apa cat sa acoperim bucatile de carne.

Fierbem la foc potrivit cca 30 min., daca e nevoie mai completam cu putina apa.

Mancarea e gata cand carnea a fiert si ceapa calita are consistenta de sos,lasand uleiul sa iasa la suprafata (adica atunci cand se evapora toata apa adaugata in cratita).

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

noi am servit cu garnitura de piure de cartofi si salata de legume proaspete

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu ceapa si telina verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu ciuperci