Tocanita de porc cu conopida si sos de marar

de Sidy in Porc, 11 Mai 2013 | 4740 vizualizari

 

Este o mancare gustoasa, usoara ( daca folositi doar carne macra, fara grasime) si este indicata pentru cei ce iubesc conopida.Daca o incercati veti vedea ca este delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida potrivita
  • 700 g carne porc
  • 2 cepe
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • verdeturi( marar si patrunjel verde)
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • 2 linguri ulei masline
  • 50 g unt
  • 200 ml lapte
  • 150 ml smantana
  • 1 lingura vegeta Bio
  • sare
  • piper
  • boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu conopida si sos de marar:

Se desface buchetele conopida si se opareste in apa cu sare.Dupa ce este fiarta o scoatem pe o farfurie si o tinem la cald.

Ceapa se toaca marunt si se trage la tigaie,apoi se adauga carnea taiata bucati potrivite.

Adaugam pasta de gogosari, rosia, ardeiul si asezonam.

Se stinge cu un pahar din apa in care s-a oparit conopida. Se pune capacul pe cratita si se lasa sa fiarba pana carnea este moale, bine fiarta.

Pregatim sosul. Intr-o tigaie non-aderenta topim untul, adaugam faina si amestecam sa nu se faca cocoloase adaugand cana cu laptele.Punem si lingura rasa cu vegeta bio si dupa ce a dat in clocot adaugam smantana in sos.Deasupra presaram marar verde tocat marunt, asezonam daca mai este cazul si omogenizam.

Cand servim tocanita de porc, punem alaturi conopida fiarta , peste care punem un polonic mic cu sos cu marar.

Sa aveti pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Deasupra se poate presara marar verde proaspat tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu conopida si sos de marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

diana_k 1

11.05.2013, 20:21

Rocsi 1

11.05.2013, 20:59

Mai harnicuto mereu esti in priza cand e vorba de gatit. Bravo!

Panacris 1

20.10.2015, 08:33

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu ceapa si sos de rosii