Tocanita de porc cu praz si cartofi

de alilianaa in Porc, 26 Ian 2014 | 1288 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g muschi porc
  • 5 fire praz
  • 7-8 cartofi
  • 2 cepe potriivite
  • un ardei tocat ( eu l-am avut congelat)
  • un morcov
  • 30 ml ulei
  • sare, piper, cimbru( dupa gust)
  • o foaie de dafin
  • un pastrnac( taiat marunt)- congelat
  • 2 linguri pasta rosii ( de casa)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu praz si cartofi:

Carnea se spala, se portioneza. Se sareaza, sa da cu boia de ardei dulce si piper . Cartofii se curata, se spala, se toaca, la fel si prazul.   30 ml ulei se pun la incins in tigaie. Cand este gata, se pune carnea si se lasa cca 5-6 minute, timp in care incercam sa o trecem prin ulei incins pe toate partile. Se scoate carnea pe un servetel umed. In uleiul in care am pus carnea, adaugam ceapa, morcov, ardei, pastarnac, sare, piper. Lasam  5-6 minute pana ce, acestea se inmoaie, dupa care peste ele punem carnea.  

Le amestecam si le lasam impreuna cateva minute. Adaugam cartofii si punem apa. Se lasa la fiert pana ce  carnea si cartofii s-au patruns. La final se adauga prazul. Mai lasam cateva minute, punem pasta de rosii. Oprim focul dupa 3-4 minute. Potrivim de condimente, sare, daca mai este nevoie. 

 

 

RETETA IN IMAGINI

Tocanita de porc cu praz si cartofi-0
Tocanita de porc cu praz si cartofi-1
Tocanita de porc cu praz si cartofi-2
Tocanita de porc cu praz si cartofi-3
Tocanita de porc cu praz si cartofi-4

COMENTARII (20)

alilianaa

alilianaa 1

26.01.2014, 21:01

Bya, Ela

alilianaa

alilianaa 1

26.01.2014, 21:01

Rocsi, Pusha

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

27.01.2014, 13:29

foarte buna tocanita

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!