Tocanita de porc cu sos de cascaval si bulete de cartofi

de ralu_ca in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2014 | 3857 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa porc
  • 4 cepe
  • 2 capatani usturoi
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • maghiran 1 lingurita
  • boia iute
  • Sos cascaval:
  • 200 g cascaval
  • 5 linguri smantana
  • 2 linguri unt
  • sare
  • bulete cartofi:
  • 500 g cartofi
  • patrunjel verde
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu sos de cascaval si bulete de cartofi:

Am taiat carnea bucati mici. Ceapa taiata marunt si o calita in ulei. Am adaugat carnea taiata, usturoiul zdrobit si am condimentat cu sare, piper,maghiran si boia iute. Am turnat deasupra apa cat sa acopere bine carnea si am lasat sa fiarba la foc mic pana ce carnea se inmoaie si se obtine un sosulet consistet
Pentru sosul de cascaval am pus intr-o tigaie la incins untul , apoi cascavalul ras si smantana. Am lasat sa dea cateva clocote si condimentam cu sare .

Cartofii curatati, i-am pus la fiert in apa cu sare. Cand s-au fiert, am scurs apa si i-am zdrobit. Se adauga patrunjelul tocat, 2 oua faina. Condimentam cu sare, ii modelam si ii prajim in ulei. I-am scos pe servetel de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Se monteaza farfuria astfel:  asezam o parte de tocanita, bulete de cartofi si deasupra din abundenta  sos de cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu sos de cascaval si bulete de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc