Tocăniţă de porc – Multicooker

de madi_marin in Porc, 22 Noi 2013 | 7653 vizualizari

 

Încă o reţetă delicioasă şi simplă ,pregătită la Multicooker.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • 500 g ceapă
  • 500 g muşchi de porc
  • 2 ardei graşi
  • 2 linguri pastă de roşii
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pătrunjel proaspăt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocăniţă de porc – Multicooker:

În cuva aparatului punem ulei şi setăm pe modul FRY.

Între timp se toacă ceapa mărunt şi ardeii fâşiuţe. Se adaugă în uleiul încins şi se lasă cam 5 minute să se călească împreună.

Se setează modul BOIL şi apoi se adaugă carnea tăiată rondele . Se pune şi o cană cu apă.

Se curăţă cartofii şi se taie în sferturi, iar după 15 minute în care a fiert carnea, se adaugă şi aceştia împreună cu foaia de dafin. Se mai pune apă şi se lasă să se înmoaie.

Se testează cartofii dacă sunt fierţi după 20 de minute, apoi se adaugă pasta de roşii, sare şi piper după gust. Se mai fierbe totul câteva minute, după care se opreşte aparatul şi se pune verdeaţa tocată.

Se serveşte cu salată la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniţă de porc – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

diaconta 1

25.11.2013, 18:48

Ma primesti la masa?

RuxyRux 1

25.11.2013, 21:43

Arata grozav Madi draga mea!

adela_64 1

28.11.2013, 14:30

O banala tocanita transformata in arta. Felicitari, draga mea!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de fasole verde cu dovlecel si kaizer