Tocanita de praz, ciuperci si costita de porc afumata

de simona72 in Porc, 12 Sep 2013 | 8486 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata costita de porc afumata cu os de aprox 1 kg
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 praz
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 cutie de rosii in suc
  • 2 ardei grasi
  • 1- 2 linguri pasta de gogosari
  • 1 lingurita sos Piri-Piri sau alt sos iute
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper proaspat macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de praz, ciuperci si costita de porc afumata:

De la costita de porc am inlaturat oasele si am lasat doar carnea. Am spalat carnea ramasa si am uscat-o cu servetele de bucatarie. Am pus uleiul la incins, am spalat prazul, l-am crestat pe toata lungimea lui si am spalat frunzele si la interior. Am taiat prazul rondele subtiri si l-am pus la calit. Dupa ce s-a inmuiat si s-a calit usor, adaugam ardeiul taiat fidelute, mai lasam sa se caleasca putin, adaugam carnea, o ceasca de apa sau cat este nevoie sa stea carnea in apa. Se lasa la fiert pana ce carnea este patrunsa. Se adauga ciupercile din conserva, pasta de gogosari, rosiile taiate cuburi mari, precum si tot sucul de pe rosii si se mai lasa la fiert inca 15 minute pana mai scade putin si sunt si restul fierte. Se adauga la urma sare si piper dupa gust, sos iute de care aveti, eu am folosit sos Piri Piri, patrunjelul tocat marunt.

Am servit cu piure de cartofi.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de praz, ciuperci si costita de porc afumata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (21)

Corinuta 1

12.09.2013, 21:36

Fara costita va rog, i-o cedez lu' Cleme!

laura_n 1

12.09.2013, 21:45

m-ai dat pe spate

Valclaudia 1

12.09.2013, 22:22

eu salivez.... Da stiu ca-i vin maine de hac prazului din camara! Ca ma-nervasi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocăniţă de porc cu ciuperci