Tocanita de pui cu trotolle

de mihaelar63 in Pui, 30 Dec 2014 | 1417 vizualizari

 

Trotolle , aceste paste sunt perfecte pentru garnitura la tocanita mea . Sosul se ascunde atat de bine in forma lor spiralata .

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de casa
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura mica patrunjel verde
  • 100 ml ulei
  • 1 lingura amidon alimentar
  • 1 lingurita rasa boia rosie de ardei
  • 1 pahar smantana
  • sare
  • piper
  • 400 gr paste Trotolle
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu trotolle:

  1. Ceapa se curata ,, se taie rondele si se caleste in ulei .
  2. Puiul se curata , se portioneaza si se prajeste usor in ceapa cu ulei [ initial va elibera lichid , apoi acesta  se va evapora ].
  3. Sarati ,adugati boia , amidon si amestecati diluand cu smnatana si putina apa .
  4. Adugati un pahar de apa si lasati sa fiarba la foc mic , acoperit inca 15-20 minute pana cand puiul se patrunde . Din cand in cand amestecati avand grija ca tocanita sa nu se prinda . daca este nevoie mai adugati putina apa .
  5. Fierbeti pastele in apa cu sare respectand indicatiile de pe ambalaj . Scurgeti -le.
  6. Asezonati tocanita cu piper si patrunjel verde . Serviti cu paste si mult sos .
 

RETETA IN IMAGINI

Tocanita de pui cu trotolle-0
Tocanita de pui cu trotolle-1
Tocanita de pui cu trotolle-2
Tocanita de pui cu trotolle-3
Tocanita de pui cu trotolle-4
Tocanita de pui cu trotolle-5
Tocanita de pui cu trotolle-6
Tocanita de pui cu trotolle-7
Tocanita de pui cu trotolle-8
Tocanita de pui cu trotolle-9

COMENTARII (13)

mirela0911 1

31.12.2014, 11:39

Ce de bunatati faci Miha!

simona72 1

31.12.2014, 11:59

Ce mancarica buna!! Imi place tare mult cum gatesti!

Rocsi 1

01.01.2015, 20:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04