Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Dupa cum va spuneam asta-vara, gradina mea a fost plina de vinete. Am facut tot felul de conserve, dar cea mai buna a fost "Conserva de vinete in suc de rosii". Azi am folosit doua borcane (ultimele) pentru o tocanita rapida si plina de aroma verii.
Toaca ceapa nu foarte fin si taie usturoiul felii
Incalzeste uleiul intr-o tigaie adanca si prajeste putin pe fiecare parte, bucatile de pui
Adauga ceapa si usturoiul. Amesteca bine 2-3 minute, pana ce ceapa capata o culoare galbuie
(Daca folosesti vinete proaspete, pune-le si pe ele.) Adauga maghiran, putina sare si piper. Pune un capac si lasa 5 minute.
Adauga vinetele din conserva cu tot cu suc de rosii.
Mai lasa 5 minute la foc mic, pana cand se formeaza sosul.
Se serveste cu mamaliga.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult