Tocanita de vita cu praz

de epurasha2bb in Vita, 25 Ian 2011 | 13945 vizualizari

 

Ca o olteanca ce sunt mi-era pofta de praz si ce sa fca eu cu praz, hai o tocanita! a iesit atat de gustoasa ca abia ne-a ajuns la toti 4!:)

 

INGREDIENTE

  • 1 fir de praz
  • 2 graunti de usturoi
  • 250 g carne vita
  • 6 rosioare congelate sau proaspete
  • 1 ceapa mica
  • apa
  • sare
  • piper negru
  • cimbru uscat
  • 1/2 ardei capia rosu
  • ulei de masline cu aroma de patrunjel cret
  • verdeata
  • o frunza de dafin
  • cateva linguri ulei de floarea soarelui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vita cu praz:

Carnea se spala si se toaca bucati potrivite. Ceapa si prazul se curata, se spala si se toaca marunt. Rosiile se decojesc si se toaca si ele marunt. Se pune la incins uleiul de floarea soarelui si se caleste carnea intai pana se albeste deasupra. Apoi adaugam ceapa si prazul si amestecam. Lasam putin sa se inmoaie si adaugam si usturoiul tocat marunt si ardeiul rosu tocat. Amestecam din cand in cand cu o lingura de lemn. Acum adaugam un praf de sare si piper negru. Amestecam din nou, punem apoi rosiile tocate si uleiul de masline. Amestecam bine si apoi lasam sa scada putin si dupa ce scade completam sosul adaugand cate putina apa usor calduta, din cand in cand. Spre sfarsit cand e aproape gata adaugam si frunza de dafin si ultima data patrunjelul verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vita cu praz" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 13:30

Prajitura de post cu foi si crema de budinca cu suc Fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel cu sos de mustar