Tocanita de vita la Multicooker Express cu gatire sub presiune

de Rocsi in Multicooking, 9 Feb 2020 | 8747 vizualizari

 

Vi se pare ca fierbe greu carnea de vita atunci cand pregatiti o tocanita? Nu si daca o pregatiti la acest multicooker, care mie imi place foarte mult sa il folosesc si chiar va recomand sa va achizitionati unul. Pe langa faptul ca se fac repede preparatele, daca nu aveti mult timp la dispozitie sa stati sa invartiti in oala, aici puneti toate ingredientele si in acest timp, faceti alte activitati. Am pregatit o tocanita de vita cu legume minunata si super gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1.3 kg pulpa de vita
  • 3 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei galbeni
  • 1 ardei potocaliu
  • 2 foi de dafin
  • 1 lingura boia de ardei dulce
  • 1 lingura amestec legume natural
  • sare
  • piper
  • 1/2 cana suc de rosii de casa
  • 2 linguri pasta de kapia cu gogosari
  • 2 linguri ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vita la Multicooker Express cu gatire sub presiune:

Spalati carnea, o stergeti cu niste servetele si o taiati bucati potrivite. Ceapa curatata o tocati marunt, morcovul decojit il taiati in doua pe lungime, apoi rondele. Ardeiul portocaliu si galben, ii curatati de cotoare, seminte si ii taiati cuburi.

Conectati aparatul Multicooker Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent. Setati functia Brown/Saute, un timp de 10 minute si apasati butonul Start/Stop. Puneti uleiul, carnea si le sotati. Adaugati ceapa, boiaua dulce, amestecul de legume, foile de dafin si invartiti. Dupa 2-3 minute, puneti morcovii, ardeii, sare si piper. Amestecati si mai lasati pana se termina timpul setat. Apasati Start/Stop. Puneti sucul de rosii, pasta de gogosari cu kapia si 1/2 cana cu apa. Amestecati totul, puneti capacul si invartiti pana este blocat. Aveti grija ca supapa de aburi sa fie inchisa. Apasati functia Meat/Stew, presiunea High si un timp de 50 de minute. Acum apasati butonul Start/Stop. Lasati sa se pregateasca tocanita, pana timpul este gata. Scoateti aparatul din priza, lasati 10 minute sa se odihneasca, apoi cu o paleta de lemn, deschideti supapa de aburi. Cand este eliminat in totalitate aburul, deschideti capacul. Iese atat de frageda carnea, ca si daca nu aveti dinti, tot o puteti manca :D... Daca vi se pare ca are prea mult lichid, mai setati functia Brown/Saute si ii mai dati cateva clocote. La mine nu a mai fost necesar. A iesit o tocanita grozava si poate fi servita cu piure, orez, murati sau ce va mai place!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vita la Multicooker Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Orez cu lapte la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune