Tocăniţă de viţel

de diaconta in Vita, 29 Apr 2015 | 6556 vizualizari

 

Nouă ne place foarte mult carnea de viţel şi o prefer cărnii de porc sau de pui.
De data aceasta am avut un muşchiuleţ de viţel foarte fraged,care s-a gătit destul de repede.
Eu l-am gătit după reţeta mamei mele,o reţetă delicioasă.
Nouă, ardelenilor ne plac mâncărurile gustoase,chiar dacă au mai multe calorii.
Noi am servit-o cu piure de cartofi şi murături asortate.Un deliciu a fost!

 

INGREDIENTE

  • 800 g muşchiuleţ de viţel
  • 2 -3 buc.ceapa uscata(eu am folosit 2 buc.foarte mari)
  • 2 morcovi
  • Ardei iute uscat
  • Condiment barbeque pentru pui
  • Sare
  • Ulei
  • Boia iute de ardei
  • piper
  • Condiment Hot & Spicy
  • Un căţel de usturoi
  • 100 ml suc de rosii
  • O lingura smântâna
  • Marar si patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocăniţă de viţel:

Am taiat carnea felii mai groase,am pus putin ulei si le-am condimentat cu Barbeque de pui.

Am lasat carnea la frigider peste noapte.

Ceapa am taiat-o marunt,morcovii rondele si le-am calit în ulei.

Am folosit multa ceapa pentru ca,eu cred ca ceapa si morcovul da acel gust bun acestui preparat.

Dupa ce ceapa si morcovul s-au înmuiat puţin,am pus boia iute si carnea.

Am mai prajit putin apoi am pus ardeiul iute,putina sare,piper si condimentul Hot&Spicy.

Am acoperit cu apa si am lasat sa fiarba.

Când carnea a fost aproape fiarta,am adaugat usturoiul tocat si sucul de rosii.

La final am pus o lingura de smântâna si verdeata.

Pentru ca ceapa si morcovul dau un gust dulce,am compensat cu ardei iute si piper.

Simplu si foarte bun!

Poftă bună !!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniţă de viţel" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vitel cu ciuperci si pastai