Tocanita din carne de porc cu ardei

de Valclaudia in Porc, 1 Sep 2013 | 3259 vizualizari

COMENTARII (13)

Aurelia 07_07 1

01.09.2013, 17:34

Super

Cris2711 1

01.09.2013, 17:36

super si varianta cu pireu dar si cea cu mamaligutza

COSTEO 1

01.09.2013, 17:36

Good food!Gustoasa!

Merisor 1

01.09.2013, 17:40

Cu mamaliguta vreau si eu!

diaconta 1

01.09.2013, 17:45

Buna tocanita ai facut

nadea68 1

01.09.2013, 17:51

si eu cu mamaliguta vreau

Angelina_Elena 1

01.09.2013, 17:51

O bunatate!

laura_n 1

01.09.2013, 17:53

la cat e de buna, se merita cateodata

MotanLaOale 1

01.09.2013, 18:03

Corinuta 1

01.09.2013, 18:06

Buna papica faci tu Clau!

Anett 1

01.09.2013, 18:34

Rocsi 1

01.09.2013, 19:07

Cat de buna este

Lia_ 1

01.09.2013, 20:56

lasa ca dupa atatea salate, nu e chiar atat de grea!
... si supa a fost usoara si potrivita in meniu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume cu pulpa de porc